-
Den nye Brekkefloren på Tveddal
Vintaren 2021 kom ei gruppe engasjerte seniorar innom kontoret her på Frivilligsentralen med eit stort ynskje om å restaurera den gamle “Brekkefloren” på Tveddal, slik at den kan vera ein fin kvilestad for vandrarar og turgåarar i området. Nybygget som vart satt opp på slutten av 90-talet var dessverre etter mange år utan vedlikehald i svært dårleg stand, og i ei slik forfatning at den ikke kunna la seg vøla. Dei ynskte å ta ned denne gamle konstruksjonen, og erstatta den med eit mindre grindbygg, bygd opp på dei gamle murane med grindvegger og skifer tak. Dette var ein så god ide, så dette måtte me prøva å få til!
Vaffelkos og prat på Verdensdagen for Psykisk Helse 10.oktober
Vi markerer Verdensdagen for psykisk helse med vafler og kaffe, og god løs og ledig prat rundt bordene på Sentralen Gjenbruk og Møtestad i Jondal - slik vi liker det. Hjertelig velkommen!«Alle har en psykisk helse. Mer åpenhet om psykisk helse kan føre til at det blir lettere å dele tanker med andre, og å gi og få støtte. Jondal Frivilligsentral viser støtter Verdensdagen for psykisk helse fordi det kan føre til et rausere samfunn. Et sted hvor nærmiljø, arbeidsmiljø og skolemiljø blir mer inkluderende.
Et sted hvor vi ser, viser interesse og gir tid til hverandre.
Tema for 2020 er «Spør mer». Årets kampanje har som mål å oppfordre oss alle til spørre hverandre hvordan vi har det, vise interesse og vennlig nysgjerrighet. Ved å spørre lærer vi mer, blir bedre kjent og kan finne ut om noen har det vondt. Å spørre kan med andre ord, gi god psykisk helse.
Vær oppmerksom. Vis interesse. Spør mer.
Del på:
-
Saman til mat og kultur i Olaløo 2. juni
-
Årsmelding 2021 for Jondal Frivilligsentral
Her kan du lese Årsmeldingen for 2021 for Jondal Frivilligsentral.
-
Frivillighetens år 2022 - fokus på frivilligheten i Jondalsområdet
2022 er frivilligheitas år og Jondal Frivilligsentral ynskjer gjennom året å sette fokus på all den flotte frivillige aktiviteten som blir gjort av lag og foreninger i området vårt.
-
"Saman til mat og kultur" på Hardanger House