Ny daglig leder

1.4.2020 gikk Kristine Drake av etter nærmere 4 år som daglig leder for Jondal Frivilligsentral. Styreleder Olav-Magnus Hammer takket Kristine for det spesielt gode arbeidet hun har gjort for Frivilligsentralen i Jondal, og ønsker henne lykke til videre.

Kristine sier selv at åra i JFS har vært spennende og en sann berikelse, og hun kommer til å savne sine venner og kjente i Jondal, samtidig som hun gleder seg til nye utfordringer fremover. Styret og Olav-Magnus ønsker den nye lederen, Liv Bente Steiro hjertelig velkommen.

Liv Bente sier hun er ydmyk i den nye rollen som daglig leder for JFS og gleder seg stort til å bli kjent med alle frivillige, lag og samarbeidspartnere. Liv Bente er opprinnelig fra Sira i Flekkerfjord, men har i mange år bodd i Kristiansand og Oslo, før hun fant veien til Herand i 2017. “ Jeg elsker livet ved fjorden, og takker hver dag for valget jeg tok om å flytte til Herand. Jeg ønsker å videreføre et “åpent kontor” og håper innbyggerne vil føle det lett å komme innom for en kaffe og prat her hos Jondal Frivilligsentral - dørterskelen skal være lav”

2024 © Jondal frivilligsentral